Bli miljonär på Lotto

I Sverige är det Svenska Spel som innehar den största delen utav spelmarknaden, tack vare det statliga monopolet. För att kunna täcka det behov som finns på marknaden erbjuder man idag en mängd olika typer utav spel, där man med hjälp av tur och skicklighet kan plocka hem stora summor pengar. Ett utav de spel som de har drivit under längst tid är Lotto, som har gjort hundratals svenskar till miljonärer under åren.

I Lotto gäller det att välja ut en nummer-rad med sju nummer mellan 1 och 35 inför de direktsända dragningarna som görs på onsdagar och lördagar. Om du lyckas gissa rätt på 4 eller fler nummer så har du vunnit och vinstsumman beror på hur många andra du får dela på vinsten med. Med jämna mellanrum är det fasta jackpottar för den som lyckas få alla rätt och då kan det bli många miljoner i utdelning.

Om du vill ha chans på ännu större vinster än så så bör du även lämna in en rad på Joker till samma dragning. Sju rätt på Lotto och minst två rätt på Joker är nämligen vad som krävs för en vinst av Drömvinsten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *